- Fizička hemija - Kosmonautika - anatomija - arhitektura - astronomija - bakteriologija - biohemija - biologija - botanika - defektologija - ekologija - eksperimenti - elektronika - elektrotehnika - energetika - entomologija - farmacija - fizika - fiziologija - genetika - geografija - geologija - građevinarstvo - hemija - industrija - informatika - ishrana - matematika - mašinstvo - medicina - molekularna biologija - okeanologija - paleontologija - pivarstvo - poljoprivreda - povrtarstvo - programi - programiranje - psihologija - robotika - seizmologija - stomatologija - svemir - tehnologija - termodinamika - veterina - voćarstvo - vreme - zdravlje - zdravstvo - zoologija - šumarstvo
CENOVNIK
OZNAKA
Cena čitanja CELOG teksta
Besplatno
1 dinar
50 dinara
100 dinara
Ukupno članova: 9112 Najnovi član: uros:dd Najnoviji tekstovi:
priroda ::: ishrana
7. avgust. 2008.
Koliko je RIBLJE ULJE značajno u ljudskoj ishrani Esencijalne masne kiseline su gradivni sastojci ljudskog tela, ali te nezasićene masti naša tela ne mogu da stvore, tako da one moraju da budu deo naše svakodnevne ishrane. Jedna od tih esencijalnih masti, omega 3, zbog svojih osobina i uticaja na ljudski organizam i zdravlje sve više zaokuplja pažnju medicine i farmakologije, ali i psihologije i pedagogije.
Milan Miloje
Otvori ceo tekst ->
arhiva
Vegetarijanstvo ZA i PROTIV
Pitanje koje se često postavlja jeste da li ovakav način ishrane osigurava dovoljne količine nutricijenata?
Olgica Krsmanović
Otvori ceo tekst ->
arhiva
Aditivi - DA ili NE? PROFIT VAŽNIJI OD ŽIVOTA
Spisak opasnih aditiva koji imaju zakonsko odobrenje za upotrebu
Olgica Krsmanović
Otvori ceo tekst ->
AKTIVNI OGLASI: Poslovi Nudim znanje Tražim znanje
Najnoviji blogovi: